Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sömn är kroppens läkedom


Återhämtning


Utmattad
ja rentav urlakad
lägger jag mig i min mjuka säng

och bara somnar

vaknar en kort stund
somnar igen

Sover och sover

vaknar
avdankad i kroppen
inte utsövd än

Orkeslös
lealös

finner jag så småningom
läkedom

i sömnen




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-21 08:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP