Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
18/8 2018


Tankar

Blir rastlös. Jag kan mer. Jag vill mer. Jag vill lycka. Jag vill också vara en skapande människa. Vad kan jag göra? Nu. Just här. Ge mig bränsle för liv (och jag menar inte kaffe, men vi kan börja där). Var inte tillfredsställd. Jag tror på sökandet, strävan, det är målet i sig, lyckan, meningsfullheten. Stanna upp, andas och kör igen. Om det känns rätt, våga ge ditt hjärta. Se åskan dundra över bergen medan du står torr i dalen eller sök upp åskvädret och låt dig dränkas i dess livgivande skyfall. Var aldrig tillfredsställd. Låt orden flöda över pappret, svämma över, även om det bara är dynga som kommer ut genom pennspetsen. Dansa, var ödmjuk inför livet men tappa aldrig en gnutta egoism, tappa aldrig dig själv, även om du splittras kan du alltid återfödas. Bli bättre. Varje dag. Och var inte tillfredsställd.




Övriga genrer av Amanda Vide
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-21 09:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fantastiskt!
2018-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Amanda Vide
Amanda Vide