Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej hösten!

 

 

med buller och bång

du sjunger din sång

stormens vinande visa

den vill du prisa

 

regn som piskar marken

vind som viner runt hörnen

löven som virvlar i luften

en himmel så dystert grå

 

paraplyer vänds ut och in

barn hoppar i pölar

vad bryr de sig

om hösten och regnet

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-16 12:33



Bookmark and Share


  Fulbergarn
De gött ute nu, men det är fortfarande ganska torrt i skogen. Hoppas det kommer storm och regn
2018-10-16

  Per Drysén
Välkomnande årstiden in
2018-10-16

  Bodingen VIP
På Öknens ros
blåser kylig vind
blir kall om nos
så även om kind
alla löv mig följer
jag blir paranoid
de nåt lurt döljer
fy en sån årstid

2018-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP