Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmelriket

Ett sista farväl
Höll hårt i din hand
Kroppen hade fått ro
Bilder trängde förbi

Hörde ett starkt ljud
Någon öppnade dörren
Ljuset från en annan värld
Själen som försvann bort

Mot ett bättre vetande
En kraftig vindpust
Dörren slog igen
Blomblad flög runt

Klockorna ringde
Allt var nu mörkt
Något gömt i skuggorna
En annan tid väntade




Bunden vers av Lidde
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-21 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde