Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksfamnen!

Inte vet jag vad som är rätt eller fel.
Ändå har jag upplevt en hel del.

Är det så viktigt att veta,
att alltid fel på andra leta?

Sitter med famnen öppen för dig.
Gå till höger på stigen så hittar du mig.

Det är du å ja, som lasset ska dra.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-09-21 13:04



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Så det är
bäst det bär
om alla gör
sitt här!
2018-09-26

    ej medlem längre
En hjärtinnerlig text och en kärlek som välkomnar den rätte. Med hels famnen.
Bravo!
2018-09-23

  Marita Ohlquist VIP
"Det är du å ja, som lasset ska dra"

I kärlekens namn!
2018-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP