Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad, vem till vilka...


To whom it may concern!

Uppkastningar på parketten - rentorkat!
Nåväl, parketten var en incident orsakad
av "intagna hyresgäster" i fastigheten,
tyst, tyst, det ska vara tyst när vi talar.
Doftar det alkohol så är det inte av oss.

Vattenslöseriet måste upphöra, dusch
var tredje vecka, helst kallvatten och
tvättstugan får utnyttjas en gång var
månad, spärrad med lås, nyckeln kan
hämtas hos vaktmästaren, besöksbok
och portlås, kamera installeras, placeras
intill entrén för dokumentation av besök.

Undvik onödigt spring i trapphuset, värmen
sänks till behagliga 16 grader 1:a oktober.
Därtill sänks vattentrycket, undvik slöseri.

Inga besök efter kl. 20.00 vardagar och
det ska vara tyst senast kl. 21.00, samt
persienner fördragna samma tid, spisens
lilla platta kan med fördel användas, drar
mindre ström. Trappljuset släcks liksom
ytterbelysningen. Soppor kan lämpligt
lämnas till vänner och bekanta, vikten
avgör totala avgiften för hanteringen.
Använd inte skor i trapphuset med hänsyn
till slitaget, placera skor vid entrén.
Fester är inte tillåtet.

Tyst, det är inte våra påhitt, det är banken,
revisorn har till uppgift att marknadsanpassa
hyrororna, preliminärt, hyra på 65 procent av
disponibel inkomst.
I övrigt ser det bra ut i fastigheten, dock ska
branddörrar vara låsta, byt batteri på egen
bekostnad till brandvarnaren.

Detta kommer skriftligt. Klagomål kan lämpligast
talas in till telefonsvararen en gång per månad,
udda vecka.

Var vänliga och anpassa er – det är som bekant stor
Bostadsbrist.




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-21 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje