Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adonis

 

 

han var skön som en Adonis

hans leende bländande vitt

han hade en grandios penis

tänk allt detta var mitt

 

han mig förförde en natt

jag blev alldeles perplex

ja, jag blev ju helt matt

jag aldrig haft skönare sex

 

det sägs att såna män 

ej växer på några träd

han hade en sådan lem

som gav mycket säd

 

han mycket uthållig är

av naturen begåvad 

jag har honom mycket kär

jag är helt enkelt bedårad

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-16 11:20



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Passion i fint rimmad text!
2018-10-16

  Bodingen VIP
Men medaljens baksida
han besökt mången slida
smittats av massa baciller
äter nu på många piller
kunde på receptet förstå
minst en sort som var blå
hoppas du har humorn kvar
inte ber mig åt helsicke far

2018-10-16

  Kungskobran VIP
Låter skönt
2018-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP