Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HAN

Han finns med hela livet
bra att ha honom
som en vän
Ber att han inte
går så nära
för jag är inte klar 
med jordelivet än

Vet att han är nyckfull
inget att lita på
Har sett hur han gjort 
många gånger förr
när han helt oväntat
knackar på någons dörr

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-09-21 14:16



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Fint grepp om livet och om texten!
2018-09-29

  ResenärGenomLivet VIP
Viktigt att ta vara på tiden man har...fint skrivet...
2018-09-26

  Lars Hedlin
Dikt med insikt!
2018-09-22

  ULJO
Den andra sidan har sitt liv, vi har vårt viktigt att vara medveten om. Bra text och tänkvärd
2018-09-21

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tänkvärt om döden och livet!
2018-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP