Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glädje i vardagen


Att vara tacksam över

Når trafiken stillsamt flyter
från grönljus till grönljus
i varje korsning

När dammsugningen är avklarad
utan min medverkan

när hunden visar glädje
när jag kommer hem

när höftvärken är uthärdlig

när kontoutdraget visar på plus




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-09-21 14:22



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Det är de små
Detaljerna
som gör
det!
;)

2018-10-01

  Lindalou
Så viktigt att kunna se den lilla glädjen i livet. Det är stort. Fin och klok text.
2018-09-22

  Öknens Ros VIP
ju mera plus i vardagen desto bättre är det
2018-09-22

  HenrysDotter
Vardagslycka!
2018-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP