Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dagens limpa


NYGRÄDDAT

 

hur det doftar

känn hur fint

doftande bild

av ett nyss helt

nygräddat bröd




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-09-21 14:46



Bookmark and Share


  M.Eta
Såå gott! Känner sig nöjd när man bakat bröd.
2018-09-22

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Doftande bröd som är så lockande.
2018-09-21

  ULJO
Superbt
2018-09-21

  HenrysDotter
Åhhh,det doftar ju ända hit!
2018-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP