Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspiration

"När nätterna blir långa
och kölden sätter in"
Sömnlös och frostbiten

Bildspel under slutna ögonlock

"Ja må hon leva"
Men gör hon det?

Hur ska hon våga när
så mycket gör så ont?

"Somliga går
med trasiga skor"
Somliga går
med trasiga hjärtan

Vilket är att föredra?

"Vem vet, inte du. Vem vet, inte jag"
Jo, jag vet

Men inte du
För du är inte längre här

"Håll mitt hjärta, håll min själ",
Sjunger tyst för mig själv

Vill hållas om
sjunga högt
Vem ska hålla mig?

"Säger du att du är min vän,
så är du kanske det"

Kanske, kanske, kanske
Ord som kanske,
stör min sinnesfrid




























Fri vers (Fri form) av Linadrake
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-21 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linadrake
Linadrake