Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mirakler sker inte lättvindligt, och barn är små mirakler!

Den inre kampen. Ska Äggledaren släppa iväg ägget?
Sker det lättvindligt?
Nej, det verkar vara en kamp.
Vem vinner?
Ofruktbarheten.
-Ja, men...
Du använder preventivmedel...
Så omoget....

-Men ändå!




Bunden vers av Mim
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-21 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim