Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fly

Pegasus, Pegasus, Pegasus
rädda mig

För mig på din rygg
längs Vintergatan

bort, bort, bort.




Fri vers av Livet1 VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-21 17:41



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Sådan är längtan ofta !!!
2018-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1 VIP