Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pride- foberna

i dessa glashus
gör man bäst
i att inte kasta sten

i dagsljus
är det som mest
känsligt att gräva upp ben

skelett
i garderoberna
har vi väl alla

skället
från Pride- foberna,
de spyr sin galla

ondgör sig
över grandet
i sin nästas öga

pekar på dig och mig
rider runt landet
på sina hästar höga

med vilken rätt
sätter de sig
till doms över andra?

titt som tätt
måste de fanimej
ut på sina korståg vandra




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-09-21 18:04



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Huga, att rätta in sig i ledet, nä, går bort direkt
2018-09-22

  Språk, hjärna!
Bra! Och rim!
2018-09-21

    Max Poisé
Två bokstäver: PK :-)
2018-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP