Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brexitics

 

Brexit, brexit, brexit

Brexit har fått tics

Det verkar inte gå så bra det där

Nå, vad tycks?




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-21 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP