Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaknar

 

 

dina ord så varma

tänder elden inom mig

väcker slumrande känslor

jag inte visste jag hade

gör mig lycklig

och mina kinder röda




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-21 18:14



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Ja, jag kan verkligen se hur dina kinder börjar att glöda och bli alldeles röda
Så tjusigt så, vännen min
Fint skrivet av dig, Öknens ros

hihihi

Allt gott till dig

Ken
2018-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP