Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Höstdikt


Hösten blommar

Naturen tar sats inför vintern
och visar så gott den förmår,
just innan liv går i dvala,
det vackra som ännu består.

Det är som om hösten blommar
i färger av vackraste rött
Det är som om hösten firar
att livet alltjämt inte dött

©JessicaMarieOlsson2018
#höstdikt #höst #hösten

www.facebook.com/jessicasdikter

www.instagram.com/jessicasdikter

 




Bunden vers (Rim) av Jessica Olsson VIP
Läst 543 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-21 18:56



Bookmark and Share


  Syrran77
Höstens skönhet underbart fångat!
2018-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Olsson
Jessica Olsson VIP