Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En individ blir plötsligt medveten om en rörelse i ögonvrån. Någon ser ut att se just dig.


Jag älskar dig förstås




Det är mitt enkla svar
på din ännu outtalade fråga.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-21 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP