Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Likör, onödigt förtydligande. En kör leds ibland av en asiat. Mister Lee. Som är ett så kallat förnamn. En sjungande gosse som hette så, hade Hazlewood till efternamn.


En Lee-kör






Du skulle bara veta
hur underbart det är
att ha ett syskon.

Fråga mig.
Ty jag har provat,
i dubbel bemärkelse.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-22 10:01



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP

Eller 'for walking'...
'fore' är väl annars något som ropas för slag på en golfbana?
Aaah, det är en ordlek, boats som betyder båtar, istället för boots som betyder stövlar, joo då är jag nog 'med'...
2020-06-01

  ULJO
These boats were made fore walking
2018-09-22
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP