Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(e)


Vill du verkligen radera? Tryck nej om du ångrar dig!

meddelandet flöt ut genom verser och meningar,
bortom stycken och kapitel,

det var sant,
verklig sanning
som spelades upp av
en symfoni av motsägelser,

oförrätten är spår av rädslor som packas
vackert mellan brutna kvistar och gul tallbarr,

kunde förstå,
ville inte inse faktum,
att valen var mina eget,
samveten som lekte med moralen,

brinna, brann, brunnen
sonika svart och försvunnen,

tror inte längre på att det finns en karta som visar den rätta vägen,
inte heller att det styrs av en förare,
för det splittrad i tusen prismor av ett slag och
försvinner i djupet bortom kontroll,

djupt andetag
och du skulle försvinna
ut, bort från mitt levnadsöde
förbi den strandade spillran av en man,

avbryta var aldrig ett val,
att titta tillbaka,
blev ett nu

mjukt tryckte jag på knappen,




Prosa av Max Poisé
Läst 193 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-09-21 19:46



Bookmark and Share


  DominiQueen
så vacker älskade Maestro
och nya tolkningar
associationer för varje
läsning, denna vill jag
läsa ofta
Din inomvärld som
tecknat detta är
så vacker är allt jag
kan konstatera..
och återigen:
TACKSAMHET
för allt Du delar
...
och en bön:
snälla vad Du än gör
i livet
och om Du än
väljer att dela och publicera
eller spara privat:
SKRIV!!!

Namaste
all Universums goda
ljus & kärlek
till Dig
/DominiQue
ÄLSKAR DINA ORD!
ÄLSKAR
jag och många med mig
lys!
2018-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé