Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Själen törstar!


Min Lektyr!

Rör på dig lite

nya infall

se vinklar

jag jagar

ljuset,

å Anden

utan att

jag behöver

röra mig

väller Bibeln 

var morgon

för att jag

törstar

själen

törstar!

ja, så

är det!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 178 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-09-21 20:00



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"ja, så är det!"
2019-02-14

    Lars Gullberg
Om att hitta till källan. Och du visar vägen med din poesi.

Tack för inspiration

God fortsättning
och gott nytt år
2018-12-28

  ResenärGenomLivet VIP
Det är ju inte bara kroppen som behöver mat...fint skrivet...
2018-09-26

  Verner Forsman
Bibeln är böckernas bok sägs det.

Och det stämmer nog.

Oavsett hur många böcker som man har i övrigt.
2018-09-23

  Johan Strömstedt
Under mina yrkesverksamma år så har det blivit mycket resande. Ibland så var kvällstidningarna slut när man kom till hotellet. Kvällslektyren blev då många gånger tack vare gideoniterna något kapitel ur bibeln. Läsningen omvände väl mig aldrig, men det är en bra bok, som jag gärna läser något kapitel ur.

2018-09-23

  SatansSon
sexiga tjeer i tidningen Lektyr!! gillar jag med. men finns tidningen kvar?
2018-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy