Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas sistaminutenresor

Svartalver och sagoprinsessor

Bullerbykänsla i hemnetannonser 

Längtan bort till det som icke är

 

Kryddar vår vardag med Disney 

Eller varför inte Astrid Lindgrens barndomsminnen

Livet pågår ständigt här och nu

Utan att vi inser det vill vi fly från allt 

Utan att vara beredda att offra något

 

Livets paradoxer skrattar oss rakt i ansiktet 

Medan vi andas sistaminutenresor i skyltfönstren 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-21 20:39



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra och vis många som drömmer sig bort från verkligheten!
2018-09-22

  Marita Ohlquist VIP
Sig själv kan man inte fly från...tänker jag, när jag läser din fina text!
2018-09-22

  Johan Strömstedt
Som delfiner far din text genom tristessens hav. Tillfälliga resmål för att finna tomtebolycka eller trygghet hos tant Lindgren. Sista minutenresan i skyltfönstret. Härlig text!
2018-09-21

  ULJO
Varför söka lyckan långt borta när äventyret finns runt hörnet
2018-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP