Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marmorfagra Du


den klaraste vackraste
marmorstenslena excellentism

anletet, huden
näsan, ögona

renaste prima isdrottning

isblåa ögon
hud som ekar marmor

blodådrors ocean
flöder sakta därigenom

sjöjungfrueliga långa
lockblonda hår

petitebröstad perfektion

din vätska smakar
ocean























Fri vers av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-09-21 20:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag var tvungen att återvända till denna vackra dikt, för att bokmärka. Tummen upp.
2018-09-23
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP