Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


stormen drar in


rösten som river
stormen drar in
ångesten skakar gallret
oron du inte mår bra
viskar ditt namn
genom allt det gråa

vad visste jag om stormen
som ödelägger en stad
träden förlorar själen
och löven sina blad
hör dropparnas kaskad

jag såg dig inget annat jag ser
hör dropparna som faller
i våra inre världar
där lever du och jag

du är vinden utanför mitt fönster
som aldrig tystnar
kärleksfullkram<3





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-21 21:48



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Passar bra idag när det blåser...själv gillar jag blåsten, bara den inte förstör något...
2018-09-26
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP