Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

detta jag värderar

jag kan inte önska annat
än hur det är
-

att få finnas till så här
ha tid till poesi
och dans

hyresrätt med gräsmatta
cykel med cykelkorg
färger av alla de slag

tillgång till badhusliv
bibliotek och parker
blommor, stjärnor

kunna skratta med andra
fynda skatter
men inte äga mycket

få åldras enkelt
som ett träd

ge frukt
och vissna ned





Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-21 22:11



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ett fantastiskt självporträtt som förmedlar ditt sätt att vara, känna och tänka!

Underbart.
2018-09-22

  Kungskobran VIP
Att vara nöjd
ger en höjd
på livet som det är
bort med alla bekymmer och besvär
2018-09-22

  lila fjäderblomman VIP
Vackert vackra du! <3
2018-09-21

  ULJO
Tacksam över livet helt enkelt
2018-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP