Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vortex

aldrig har allt älskat varit så långt bort

men samtidigt så innerligt nära

hur vrider man vortex

 

...att förändra cykeln av hopp

är det som får dagen att försvinna....

 

som en fångare av dagen 

en del av alltet

borde vi vara förenade

i kärlek.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-21 22:28



Bookmark and Share


  Densen VIP
Genialt!!!
2018-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP