Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varning-Har du inte hört den förut?

Min stress som jag inte helt klart uppfattade som stress, ledde mig till matvägen.
Min intuition som jag hörde den skrek; Du jagar en hjärtinfarkt, och jag hade inte tänkt på det så förr!
Alla mina stunder, som är alldeles för många, gynnar matvägen, ner genom strupen, matvägen ner till magen!
Inte att jag vägrar min kropp någonting!
- Men vänta! Börjar det inte gå för långt!
Du har lagt på dig några kilon.
Några kilon för mycket,
och innan du vet om det, kommer din fertilitet att påverkas, eventuellt kommer jag själv att råka illa ut!
Har du inte hört den förut?




Bunden vers av Mim
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-21 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim