Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ett skört men starkt liv


när skymningen faller

breder mörkret ut sin kappa

jag sveper mig i skogens dofter

vilar mig bland mossornas klockor

river min rygg mot trädens bark

speglar mig i tjärnens månsken

känner vattenytan skälva

under min tunga

ser natten övergå till gryning

och älvdansslöjor bölja

över tjärnens lunga




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 355 gånger
Publicerad 2018-09-21 22:32



Bookmark and Share


  Emmasandberg
Jag känner doften av skog medans jag läser! Träffande och självsäkert!
2018-09-21
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP