Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösthaiku


sommartorkans blad
badande i pölarna
i skulpturparken




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-21 22:51



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Även Millesgården, som inte är en slottspark i Göteborg, har träd vilka ibland bär blad med viss återhållsamhet.
2018-09-21

  Nanna X
Mycket vacker bild!
2018-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP