Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är meningen?

Jag går runt i cirklar
Gör samma saker, om och om igen...
Ser om samma filmer, hör om varje låt.
Längtar tills något händer, men just nu är det tyst.
Lever ensam, gör alltid något för att inte tänka för långt..
Nekar alla dåliga känslor.
Mår jag bra nu?
Vad är meningen med att leva? Meningen med att vakna och stiga upp varje dag? När man lever så ensamt...




Fri vers av Luma
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-21 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Luma
Luma