Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorglaktiv, bringa förhoppning till liv.

Hennes hjärta var så kallt,
men hon önskade mer än allt.
Att pojken med de blå ögonen var den som skulle få hennes hjärta att smälta.




Fri vers (Fri form) av Sagoängeln
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-22 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sagoängeln
Sagoängeln