Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bellerofon


Pegasus steg stilla ned

vid näckrosdammens häll.

Min trocas sista droppar

kondenserar på äpplet. Kunskapen

fruktas då fallet hörs. Jag faller

av märrens mjuka rygg. Suktar

lilla döden, kom och hämta mig




Fri vers av Paradisfågeln
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-22 01:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paradisfågeln
Paradisfågeln