Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hönan Silvia i egen hög person som intagit som tron.


Trams till kaffet 3


Jag har lite svårt att trycka ut mig
Och hålla tungan i rätt mun

Igår blev jag bjuden på lunch
Väldigt god stinksket
Tack, familjen Ludenröv.

Om man vill bädda får man ligga
Och den som ligger längst får bädda

Ett alltför ljudligt skratt
Förlänger kivet
Sen får man ro som fan.




Övriga genrer av annapoem
Läst 199 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-09-22 08:07



Bookmark and Share


  Gin83
Hahaha
Sjukt bra ju
Hur kom du på det här ?:)
2018-09-23

  jba VIP
Hahaha
2018-09-22
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem