Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NÄR DU INTE GAV UPP MIG KÄNNS DET SOM ATT JAG ÄR NYSKAPAD!


SOLEN MIN!

 -Hur känns det efter blåstvädret?
-När du inte gav upp mig känns det som att jag är nyskapad.

"Solen min! Gå inte ner igen"..




Fri vers av MALVAA VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-22 09:46



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Må solen skina varje dag
så du kan leva i glädje och behag!
2018-09-22

  Öknens Ros VIP
Den första höststormen, det kommer säkert flera.
2018-09-22
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP