Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hav av vind

Blåst
i trädens kronor

Håret är en kvast

Blåst som bär
tankens flykt

Ett hav
av vind

Jag balanserar
genom




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-09-22 09:52



Bookmark and Share


  Baystream
Kan både spegla en blåsig höstdag och ett stormigt inre. Snyggt.
2018-09-26

  Johan Strömstedt
Fin och annorlunda vinkling på ett av höstens kännetecken. Du befinner dig mitt i händelsernas centrum, inte det traditionella betraktelsen, vilken ofta är vemod.
2018-09-26

    ej medlem längre
Det är en balansakt att ta sig fram genom alla tankar som virvlar fram.
2018-09-23

  Marita Ohlquist VIP
Läser din fina text och kommer att tänka på livets vindar där det är viktigt att kunna hålla balansen!
2018-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP