Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cold turkey och en dålig film

försöker tända av
cold turkey
en dålig film

vilken kombination
vilken symbolik
haha

get it?
cold turkey
och en kalkonfilm

nu var jag rolig
men skrattet
fastnar i halsen

vill bara sova
men när man
fan inte kan sova heller




Fri vers (Fri form) av Kale Ripoff
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-22 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kale Ripoff
Kale Ripoff