Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Höstglädje!

Nu har vi nyss kommit in från en underbar höstpromenad.
Vilket färgspel i naturen, helt underbart magiskt.

Löven dansar som guldtior ner till marken.
Det doftar våt mossa och svamp.

Den här känslan ska jag bära med mig idag.
Dessutom ska jag göra en mustig höstgryta.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-09-22 12:05



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Färg som mat
blandas kamrat
vilket ljuvligt prat!

2018-09-23

    Askanden
vi har visuellt skiftesrika
veckor att se fram emot


ingen är vanlottad
i detta

en massa godis
utan karies

ÖGONGODIS

2018-09-23

  Marita Ohlquist VIP
Härligt att kunna ta vara på och njuta av livets goda!
2018-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP