Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"SULTANS OF SWING" PÅ INDUSTRIGATAN

ett fönster står öppet i en industrilokal

jag hör musiken där jag går

det är september, vinden är minst sagt sval

och tanken går till flydda år

nu är det inte alls tid för sådan nostalgi

för tintin eller tingeling

det som är förbi det är verkligen förbi

men detta är ju "sultans of swing"...

 

LARZ GUSTAFSSON 180922

https://www.youtube.com/watch?v=8Pa9x9fZBtY

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 297 gånger
Publicerad 2018-09-22 13:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Yes Box. Finns inget bättre än straits.
2018-09-26

  Kungskobran VIP
Dire straits, härlig poesi
2018-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP