Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Irriterar något dig? Säkert bara för stunder, glömt redan har du, om någon tittar upp och ser dig jaga längs gatan i en scen ur katastroffilmen... Den senaste i raden, 'Över stämning i Borås'.


En anledning till att just du finns



Du kompletterar bilden av samhället.
Människorna som utgör det samt de
vilka känner sig som stående utanför
detsamba. Av vilka du utgör en liten
men ack så viktig del samt bricka...




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-22 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP