Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Recording from memories

Head banging and imploding

Sucking out every little piece of me

 

Recording from memories

Next time we will expand the pain

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2018-09-19




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-22 13:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Melodiskt far dina ord fram och man dras in i någon slags virvelvind.
2018-09-23

  Marita Ohlquist VIP
Spänningshuvudvärk, så vitt jag förstår!
2018-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin