Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storm-Haiku

 

 

storm kan träd fälla

vinden rasar likt furie

lugnt i  storms öga




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-22 15:07



Bookmark and Share


  Fulbergarn
En styv kuling när den nåde hit, men det ska komma nya blåsväder
2018-09-23

  Bodingen VIP
I stormens öga
hjälper det föga
att det är lugnet
före storms bett
moder jord blåser
till strid i prognoser


2018-09-22

  Per Drysén
Försiktighet måste råda.
2018-09-22

  Kungskobran VIP
I en fälla kan alla falla
se upp när träden faller ner
för annars finns du Kanske inte mer

2018-09-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, där fick även Sverige smaka på storm! Bra haiku!
2018-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP