Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En dåres fösvarstal


Förlåt


Ni vänliga själar
som mig applåderar
jag bugar och bockar
och niger medmera

jag är väldigt dålig på
att respondera
förlåt för mig själv som
disträ är numera

jag menar alls inte
att verka förmer
det är inte så att jag struntar i er

det är bara sån jag råkar att va'
jag lovar att rosor gör mig jättegla'

kram





Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-22 20:12



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Tack för rosen! :-*
2018-09-22

  Cikoria Blå VIP


Här får du en ros!
Du behöver inte tacka för den,
det är okej.
2018-09-22
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP