Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt

förändras
allt eftersom tiden går

vem var jag då
vem är jag nu

blundar
söker svaret

svaret
jag ej hittar




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-22 20:17



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Oavsett hur det ser ut och vad som hänt och händer är allt detta tillsammans...den du eller jag är...
2018-09-26

  Feliaxel VIP
Man måste inse att man inte är så annorlunda mot man har varit
Det är bara att ta dagen som den kommer
2018-09-23

  ULJO
Du är i grunden den du alltid varit om än mer nyanserad
2018-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP