Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oläst

 

Läser du mig

som jag läser dig

eller skriver du.

 

Lyckan om du skrev 

Eller borde jag skriva dig

ett äkta brev av papper

 

Ett lika oläsligt som jag

Obeskrivligt

Som du




Bunden vers av Po VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-22 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Po
Po VIP