Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sargat hjärta

Jag måste förlåta henne för att hon ville leva fullt ut i de ögonblicken som livet gav henne.

Hans kyss räddade henne från någon annans mindre välvillig ute i nattens puls.

Ibland brydde hon sig och ibland inte
Allt berodde på hur mycket psykiskt påfrestning/bagage hon kunde supa bort under en kväll.

När dagen grydde då tycktes hon alltid vakna frusen fastän hon sällan var utan sällskap. När hon vaknade i det tillståndet hemma hos honom då var det som om hjärtat slets ut ur henne gång på gång när hon insåg att hon var hopplöst kär men bara kunde förmedla det fysiskt. Han förstod aldrig vidden av vad han höll i sin famn...

Jag måste förlåta henne och krama om henne och klappa försiktigt på hennes hår. Jag måste gå varsamt med hennes sargade hjärta mellan mina händer... Hon visste inte om det då men hon tycktes alltid bränna alla broar redan innan hon hade försökt balansera på dom...

Jag måste förlåta henne för att hon bara ville bli älskad av någon...




Fri vers av Rani
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-22 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rani
Rani