Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The map

I’m a wast open landscape
With deep dark forests
Towering mountains
Shallow creeks
A pale blue sky


And I enjoy every moment I spend
Drawing the map of myself.




Fri vers av Bortom stigen VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-22 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bortom stigen
Bortom stigen VIP