Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart dags att ses, igen!

Bonusmorfar - borfar - talar mjukt
och melodiöst
med sin nyss 1 år fyllda Freja
i telefon.

Freja lyssnar intensivt
och vinkar glatt!

- Snart lillflickan
håller jag dig i min famn!

Den digitala världen
är här för att stanna

men inget överglänser
ett sinnenas möte!

Snart ska vi åter mötas så
hand i hand
ansikte mot ansikte!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-22 23:38



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Personligt om längtan och kärlek. Nej, du har rätt, det digitala går inte upp mot verkligheten.
2018-10-01

  Marita Ohlquist VIP
Visst är det bra att kunna hålla kontakten med varandra i den digitala världen, men bäst är att mötas och kunna krama varandra!
2018-09-24

  lila fjäderblomman VIP
Fint och så sant så sant
2018-09-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Ömt och berörande diktat om barnbarnsmöte i teknikens värld. Och mötet som ska komma i den riktiga världen.
2018-09-23

  Kungskobran VIP
Att promenera med ett litet barn som håller tryggt i handen är underbart
2018-09-23

  ULJO
Så härligt
2018-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP