Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag

Jag är fortfarande
Så ensam
Allt finns inom mig
Utan någon mottagare

Jag skrattar
Jag sjunger
Men när det svarta är här
Fastnar allt i bröstet

Utan väg ut
Slingriga skarpa spår
Återvändsgränder
Inuti tung kropp

Rösten tyst
Tankarna säger
allt som jag flytt
är detsamma i mig





Fri vers av norrvan
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-22 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

norrvan
norrvan