Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Surr Durr!

Surr Durr!
Du önskade dig en mobil, en sådan som bebisar har ovanför sängen.
Surr durr!
Jag hade en mobil, men en utan trådar.
Surr Durr!
Mobilen bestod av flugornas nycker.
Hur de kom och gick , i ett givet mönster.
Nära mig.
Surr Durr!
Hela världen består av flugor,
Flugor som vill vara nära mig, eller som följer ett givet mönster!?




Bunden vers av Mim
Läst 134 gånger
Publicerad 2018-09-23 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim