Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trumpet barn!

-Surr Dum!
Säger hon med trumpen min, och beter sig som ett eller annat barn.
Har barnet blivit fördärvat genom att inte vara snällt?
Barnet säger ifrån, modigt men bestämt.
Med de ord , det hittar!




Bunden vers av Mim
Läst 107 gånger
Publicerad 2018-09-23 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim